ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ Α’ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ,ΣΧ. ΕΤΟΥΣ 2023-2024

Σας γνωστοποιούμε ότι οι εγγραφές για την Α’ τάξη του σχολικού έτους  2023-2024 θα πραγματοποιηθούν από 1 έως 20 Μαρτίου 2023.

  1. Δικαίωμα εγγραφής έχουν όσοι μαθητές/μαθήτριες έχουν τη νόμιμη ηλικία δηλαδή έχουν γεννηθεί από 1-1-2017 έως 31-12-2017 και διαμένουν εντός των ορίων της σχολικής μας κοινότητας ( τα όρια της σχολικής κοινότητας είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του σχολείου ) ή έχουν αδέρφια που φοιτούν ήδη στο σχολείο μας.
  2. Δικαιολογητικά για την εγγραφή:

Για την εγγραφή στην Α’ τάξη απαιτούνται τα παρακάτω δικαιολογητικά:

Α) Πιστοποιητικό γέννησης , Δήμου ή Κοινότητας , το  οποίο αναζητείται από τη σχολική μονάδα. Σε περίπτωση μαθητών/μαθητριών που    ΔΕΝ είναι  εγγεγραμμένοι σε δημοτολόγια ελληνικών Δήμων, προσκομίζεται από τους γονείς  πιστοποιητικό γέννησης επίσημα μεταφρασμένο στην ελληνική γλώσσα.

Β) Επίδειξη του πρωτότυπου βιβλιαρίου υγείας του μαθητή  / μαθήτριας ή άλλου επίσημου στοιχείου το οποίο αποδεικνύει ότι έγιναν όλα τα προβλεπόμενα εμβόλια .

Γ) Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή/μαθήτριας ( ΑΔΥΜ ) . Το ΑΔΥΜ το προμηθεύεστε από το σχολείο και το συμπληρώνει παιδίατρος .

Δ) Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή/μαθήτριας.

Ε) Βεβαίωση φοίτησης Νηπιαγωγείου

Στ) Αίτηση εγγραφής στο ολοήμερο πρόγραμμα του σχολείου, στην πρωινή ζώνη και στο διευρυμένο ολοήμερο ( προαιρετικά για όσους επιθυμούν την εγγραφή τους )

Ζ) Αίτηση μετακίνησης με το σχολικό λεωφορείο  ( προαιρετικό και για απόσταση από το σχολείο άνω των 1200 μέτρων )

Η) Αίτηση του γονέα συμπληρωμένη με τα  απαραίτητα στοιχεία ( την προμηθεύεστε από το σχολείο ). Την υπογράφουν και οι δύο γονείς.  

Η υποβολή δικαιολογητικών θα γίνεται καθημερινά από την 09:00  – 11:00 .Τα απαραίτητα έγγραφα υπάρχουν και στην ιστοσελίδα του σχολείου .

Παράκληση να τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή διασποράς του κορονωιού.

Ο Διευθυντής του σχολείου

  Έγγραφα που χρειάζονται για την εγγραφή :

                                                                                                                                                                           

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

εμφάνιση